Villa de Geest in aanbouw

Deze villa in traditioneel informele stijl zoals de gemeente het graag ziet, word gebouwd op de locatie van een voormalige manege in een bosrijke omgeving. Aangezien de gemeente het uiterlijk van de woning vrijwel vast heeft gelegd in een beeldkwaliteitsplan richt het ontwerp zich voornamelijk op de interne samenstelling van de ruimtes en de met ecologische materialen ontworpen aanbouw. De bouw van Villa de Geest is in juni van start gegaan en gaat in een rap tempo door. Momenteel word de verdiepingsvloer gelegd en het zal niet lang duren voordat het hoogste punt bereikt is.

#villa #ecologischeaanbouw #nieuwbouw #traditionelestijl #ecologischematerialen

Recent nieuws

Abtswoudseweg 2A

2627 AL Delft

06-11397070

info@peter-arts.net

 

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon